zwangerschapsshoot

Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd!

Een zwangerschap is zo’n mooi en speciale periode voor een fotoshoot. En wat is het bijzonder dat een klein mensje in je groeit om later geboren te worden en samen met jullie op te groeien.
Maar een zwangerschap brengt niet alleen nieuw leven voort. Het is tegelijkertijd ook een begin van een nieuwe levensfase. Jullie tijdsperk als ouders. Juist daarom is het zo fijn om zwangerschapsfoto’s van deze mijlpaal te hebben.

Een fotoshoot van je zwangerschap kun je helemaal in je eentje doen, maar het is natuurlijk ook heel leuk om dit samen met je vriend/vriendin/man/vrouw en/of andere kinderen te doen.
Ik leg graag jullie zwangerschap fotoshoot vast om jullie voorvreugde op jullie kindje en je mooie babybuik te vereeuwigen.


Je mooie buik op de foto!

Er is van alles mogelijk als het gaat om zwangerschapsfotografie. Naast de bolle buik gaat het me vooral om de liefde en connectie tussen jou en je kindje, je partner, je lieve vriendin of bijvoorbeeld je ouders die je steunen in deze bijzondere tijd.

Bij een zwangerschapsshoot kun je kiezen voor een shoot op een mooie buiten locatie of bijvoorbeeld een lifestyle shoot bij je thuis.

Een meer gestijlde shoot in de studio kan natuurlijk ook! Het is prachtig om je vormen en lijnen van je veranderde de lichtaam vast te leggen door te spelen met licht en schaduw.


***
Boek hier jouw reportage

Lifestyle

Lifestyle fotografie, wat is dat?

Foto’s uit het dagelijkse leven, lekker bij je thuis.

Lees meer


Naar buiten!

Shooten op locatie

Foto’s maken op een mooie locatie, hoe werkt dat?

Lees meerBen je nieuwsgierig geworden en heb je een vraag?

De studio van ByWencke Fotografie is gesitueerd in een woonhuis. De studio bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en een mooie speeltuin voor de deur.

ByWencke Fotografie
IJzertijd 89
4906 LD Oosterhout
06-14666451
info@bywencke.nl