...because every picture tells a story...

zwangerschapsshoot

Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd!

Een zwangerschap is zo’n mooi en speciale periode voor een fotoshoot. En wat is het bijzonder dat een klein mensje in je groeit om later geboren te worden en samen met jullie op te groeien.
Maar een zwangerschap brengt niet alleen nieuw leven voort. Het is tegelijkertijd ook een begin van een nieuwe levensfase. Jullie tijdsperk als ouders. Juist daarom is het zo fijn om zwangerschapsfoto’s van deze mijlpaal te hebben.

Een fotoshoot van je zwangerschap kun je helemaal in je eentje doen, maar het is natuurlijk ook heel leuk om dit samen met je vriend/vriendin/man/vrouw en/of andere kinderen te doen.
Ik leg graag jullie zwangerschap fotoshoot vast om jullie voorvreugde op jullie kindje en je mooie babybuik te vereeuwigen.


Je mooie buik op de foto!

Er is van alles mogelijk als het gaat om zwangerschapsfotografie. Naast de bolle buik gaat het me vooral om de liefde en connectie tussen jou en je kindje, je partner, je lieve vriendin of bijvoorbeeld je ouders die je steunen in deze bijzondere tijd.

Bij een zwangerschapsshoot kun je kiezen voor een shoot op een mooie buiten locatie of bijvoorbeeld een lifestyle shoot bij je thuis.

Een meer gestijlde shoot in de studio kan natuurlijk ook! Het is prachtig om je vormen en lijnen van je veranderde de lichtaam vast te leggen door te spelen met licht en schaduw.


***
Boek hier jouw reportage

Lifestyle

Lifestyle fotografie, wat is dat?

Foto’s uit het dagelijkste leven, lekker bij je thuis.
Lifestyle fotografie, een manier van fotografie dat steeds populairder lijkt te worden. Dat is ook niet zo vreemd eigenlijk, want het is ook een hele leuke manier om je dagelijkse leven vast te laten leggen. Op een ongedwongen, pure en oprechte manier, gewoon zoals het is.

Bij lifestyle fotografie gaat het erom dat er een reportage wordt gemaakt van hoe het in het dagelijkse leven aan toe gaat. Dat kan gaan tot samen koekjes bakken, knuffelen, voorlezen of samen spelen.

bekijk de foto’s


Naar buiten!

Shooten op locatie

Foto’s maken op een mooie locatie, hoe werkt dat?

Lees meerBen je nieuwsgierig geworden en heb je een vraag?

  De studio van ByWencke Fotografie is gesitueerd in een woonhuis. De studio bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

  ByWencke Fotografie
  Vincent van Goghlaan 50
  4907 PH Oosterhout
  06-14666451
  info@bywencke.nl


  investering fotoshoot
  Fotograaf Wencke
  investering fotoshoot  De investering

  www.bywencke.nl

  Liefdevolle fotoshoots, op jouw wensen afgestemd
  info@bywencke.nl | 06-14666451