VIP minisessie

Wil jij ook graag foto’s van jouw kinderen of van jouw gezin?
Het moment vastleggen hoe ze nu in het leven staan en daarbij ook nog eens een goed doel steunen?

Kom dan op 5 of 6 juni naar de Vrachelse Heide in Oosterhout en neem deel aan de minisessie. Waarbij ik op een gezellige & ontspannen manier foto’s van jullie maak.

Voor €75 krijg je de shoot & 3 digitale fotobestanden in HR!
Ja, ik steun dit initiatief


Fight Cancer

Kanker… we kennen het allemaal, vaak ook van dichtbij. We gunnen het niemand, helemaal niemand. Kanker is een rotziekte, 1 van vele. Helaas…
Gelukkig is de medische wereld al zo ver dat het ook veel behandelingen en medicijnenen heeft kunnen ontwikkelen, we zijn er echter nog lang niet. Om meer te kunnen onderzoeken, ontwikkelen, testen en behandelen is er nog zoveel meer onderzoek nodig. Veel meer.. maar onderzoek kost geld, heel veel geld.
.
Om geld in te zamelen is het hardloopevent LoveLife run, waarvan de eerste editie plaatsvindt in Breda, in het leven geroepen! De deelnemers halen met hun inzet zoveel mogelijk donaties op voor stichting Fight cancer. Deze stichting werft fondsen voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Speciaal voor LoveLife run Breda zijn twee kankeronderzoeken geselecteerd.

Wat gaan we doen?

In het weekend van 5-6 juni zijn er minisessies en ga ik mijn uiterste best doen om mooie foto’s van jullie te maken. Voor jullie & dus ook voor LoveLife run.
.
De minisessie vindt plaats op de zandvlakte in het bos (Vrachelse heide) in Oosterhout.
Daar maak ik op een vrije en vooral ontspannen manier foto’s van jullie. Poseren is niet nodig 😉
.
Voor €75,- krijg je een gezellige shoot van 20 minuten & 3 foto’s in HR! Ook krijg je een persoonlijke online gallerij met daarin ongeveer 15-20 foto’s voorzien van watermerk, waaruit je later zelf deze 3 foto’s gaat kiezen.
.
50% van de opbrengst van al deze VIP sessies gaat naar LoveLife run en dus naar Fight cancer.
Per dag heb ik plek voor 10 minireportages en inschrijven is verplicht.
.
Hier ben jij toch ook bij?
.
De VIP-dag is geschikt voor kinderen klein & groot.
Koppels, zwangeren & gezinnetjes uit 1 huishouden.

Ja, ik steun dit initiatief

Meer over LoveLife run

Vanessa Roest, oncologiefysiotherapeut en praktijkeigenaar bij Fysio-en Healthcenter De Beemd, initieerde vorig jaar al een run in Oosterhout met een aantal van haar patiënten. In de rol van projectleider organiseert ze nu de LoveLife run in Breda. Samen met nog veel meer kanjers is ze hard aan het werk om hier een groot succes van te maken.
Het beloofd een prachtige run te worden, dwars door Breda met allemaal (ex-)kanker patiënten met 1 of 2 van hun naasten en behandelaars.
Want dat is wat ze gaan doen is 5 kilometer rennen door Breda. Hiervoor halen ze via sponsors geld op voor het goede doel. Ontzettend gaaf toch dat ze dit doen? Dat moedig ik dan ook erg graag aan.
.
Aan aanmoedigen alleen hebben ze natuurlijk niet heel veel, juist daarom kom ik ook graag zelf in actie!


Wat krijg je allemaal?

De VIP-minisessie, is een korte versie een fotoshoot bij ByWencke Fotografie.
Zoals bij alle fotoshoots zal ik ook tijdens deze fotoreportage gebruik maken van de moment design techniek.
Moment Design is de methode om op een ongedwongen, pure en oprechte manier de onderlinge band van mensen vast te leggen. Het benadrukt hoe mooi en waardevol het hebben van een relatie is. Of dat nu met je vader, moeder, kind, vriendin, geliefde of jezelf is. De puurheid en oprechtheid van de relatie wordt vastgelegd met professionele foto’s.
Moment design draait niet om poseren. We maken door het spelen van spelletjes en korte (makkelijke) opdrachtjes ontspannen en vrolijke foto’s van jou en je geliefde personen.

Al deze kostbare momenten worden voor je vastgelegd en gebundeld in een mooi album, mooie print of misschien wel een mooie afdruk voor aan de muur. Op deze manier worden jouw herinneringen zichtbaar & tastbaar 🖤
.
Na 2 weken ontvang je een uitnodiging om je foto’s te komen bekijken.
Je kiest dan zelf je 3 favoriete foto’s die je graag wil hebben. Ook is er een mogelijkheid om een aanvullend pakket te kiezen, losse foto’s of producten af te nemen, het album samen te stellen en/of wanddecoratie uit te kiezen.
.
Wat je maar wil, de keuze is reuze!
.
Ja, ik steun dit initiatief

Schrijf je hier in en reserveer jouw plekje!