Shooten op locatie, hoe werkt dat?

Shooten op locatie, ik ben er dol op!! Dolgraag ga ik met jou naar een mooi park, bos, bloemenveld, skateboardbaan, de oude straatjes in een stad, een loods, een zandvlakte, een oud pand of mooie schuur. Ik denk graag me je mee als het gaat om het vinden van een mooie plek voor de reportage. Dit hoeft helemaal niet ver weg te zijn, soms zijn de kleine, knusse hoekjes het leukste! Samen vinden we altijd wel iets wat goed bij jouw shoot past. De omgeving vult de sessie goed aan en draagt mee in de sfeer van de foto’s.
Heb je zelf een wens of een leuke plek? Laat het me vooral weten, ik ben dol op het ontdekken van nieuwe plekken voor het maken van een fotoreportage!


Kosten?

Op shoot op locatie zitten meestal geen extra kosten verbonden, op enkele uitzonderingen daargelaten.
De kosten voor de huur van een pand of locatie worden aan u doorberekend. De prijzen hiervan verschillen per verhuurder. Ook de reiskosten voor mij als fotograaf komen bij u op de factuur terecht, maar alleen als de uitgekozen plek verder is dan 10 km vanaf de studio in Oosterhout.


Vragen, ideeën of wil je graag een shoot boeken?


Heb je een vraag of opmerking voor me? Stel ze gerust, daar ben ik voor.

***

De studio van ByWencke Fotografie is gesitueerd in een woonhuis. De studio bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en een mooie speeltuin voor de deur.

ByWencke Fotografie
IJzertijd 89
4906 LD Oosterhout
06-14666451
info@bywencke.nl

***