"Photography is a way of feeling, touching, loving. It remembers little things, long after you have forgotten everything"

Prijzen

De prijs van elke fotoshoot bij ByWencke Fotografie bedraagt 145 euro of 195 euro.

Deze kosten staan voor de tijd, gezelligheid, gebruik materiaal, kennis, creativiteit, een minialbum & service van ByWencke Fotografie.

Bij alle reportages ontvang je een minialbum met 12 bladzijden van 15×15 cm en 5 digitale fotobestanden.
Dit bedrag is exclusief verdere digitale bestanden of aanvullende producten & wallart.


Gratis bestelsessie

Na de fotoshoot krijgt u een gratis bestelsessie. U bekijkt, onder het genot van een lekker hapje en drankje het filmpje met de foto’s die zijn gemaakt tijdens uw fotoreportage. Daarna kijken we naar de mogelijkheden van albums, wanddecoratie en prints. U krijgt dus de kans uw eigen kunstcollectie samen te stellen, waarbij u, uw kind of gezin het middelpunt van zijn!
We love albums!

Tijdens de bestelsessie krijgt u de mogelijkheid een prachtig album te bestellen, met wel 30 pagina’s! In dit album passen vrijwel alle foto’s van de fotoreportage. Op deze manier houdt u alle herinneringen aan deze tijd voor altijd gevangen.
Het album heeft een mooie linnen of (kunst)leren kaft. Liever een foto op de kaft? Dat kan natuurlijk ook!

Het album wordt handmatig door mij gemaakt, besteld en gecontroleerd. Zonder zorgen ontvangt u een luxe product waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Wall art
collage op kartonWe love wallart!

Wat wanddecoratie betreft is er van alles mogelijk.

Acryl, een luxe canvas met baklijst, fotoblokken op hout maar ook collages op forex, aluminium en zelfs op karton! Allemaal erg mooie producten van hoge kwaliteit. Door mij besteld, gecontroleerd en met zorg bij u bezorgd. U heeft er geen omkijken naar, hoe fijn is dat!
***
De prijzen van de verschillende wall-art producten zijn afhankelijk van uw keuze in materiaal en grootte. Prijzen starten vanaf €40

Let's never stop making memories togetherBen je nieuwsgierig geworden of heb je een vraag?

  De studio van ByWencke Fotografie is gesitueerd in een woonhuis. De studio bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en een mooie speeltuin voor de deur.

  ByWencke Fotografie
  IJzertijd 89
  4906 LD Oosterhout
  06-14666451
  info@bywencke.nl


  www.bywencke.nl

  Liefdevolle fotoshoots, op jouw wensen afgestemd
  info@bywencke.nl | 06-14666451