Over mij

Fotografie – Liefde – Creativiteit
***
Ik ben Wencke, gezicht achter ByWencke Fotografie. Een fotograaf voor jou, die samen met jou je kostbare momenten voor altijd voor je vastlegt. Het is mijn missie om voor jou liefdevolle, tijdloze foto’s te maken van de allerliefste om jou heen. Zodat deze mooie herinneringen en bijpassende verhalen nooit verloren zullen gaan. 

Mijn visie

Ik ben Wencke, moeder van 2 heerlijke meiden en getrouwd met mijn maatje. Ik ben een vrolijke bezige bij, hou van sporten, koken, gezond eten, bewegen en vooral van leuke dingen doen. Zoals reizen! Bijvoorbeeld met ons eigen unieke opgeknapte camper een weekend naar zee of naar het mooie Friesland! Wat ik ook leuk vind, is om samen te zijn met vrienden. Borrelen, actieve (gekke) dingen doen en lange avonden vol kletsen.
Op 1 juli 2019 heb ik de sleutel en werkzaamheden van mijn praktijk in Klundert over kunnen dragen aan een collega. Tot die tijd heb ik met heel veel liefde en plezier gewerkt als (kinder)oefentherapeut Cesar. Ik heb vele mensen mogen helpen en behandeld. Met de vele kinderen die ik zag heb ik vooral veel gespeeld en zo spelenderwijs leren. Wat een avonturen hebben we beleefd!

Vanaf juli zet ik me dus volledig in voor ByWencke Fotografie, want waar ik verder nog ontzettend van hou is… je raad het al, foto’s maken! Ik hou ervan mensen op de foto te zetten, het liefst hoe ze echt zijn. Spontaan en ontspannen. De connectie tussen elkaar vast te leggen, de genegenheid, het plezier en het gevoel tussen elkaar. Dit kan zijn tussen moeder en haar pasgeboren kindje, een trotse vader met zijn kinderen of een hele familie bij elkaar. Er is toch niets mooier dan dat? Momenten vastleggen, voor nu en later? De herinneringen, de foto’s blijven namelijk altijd! Daar kan je altijd naar terugkijken en met een warm gevoel aan terugdenken. Van toen de kinderen nog klein waren of toen je nog rondliep met die mooie zwangere buik… Dat is wat ik graag doe, jullie momenten vastleggen, voor nu en later. Deze herinneringen zijn goud waard! 

***
“A photograph keeps a moment from running away”

www.bywencke.nl

Liefdevolle fotoshoots, op jouw wensen afgestemd.
info@bywencke.nl | 06-14666451