Newborn

Een onwerkelijk gevoel, je bent in verwachting! Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, is alles anders. Het is een van de meest bijzondere periodes in je leven. Wanneer jullie baby geboren is, gaat er een nieuwe wereld voor jullie open.
De periode dat jullie kindje zo klein is, is maar kort.
Daarom is dit moment juist zo waardevol om vast te laten leggen met een newborn shoot. Vooral de eerste dagen na de geboorte zijn speciaal. Als jullie jaren later de foto’s weer bekijken, beleven jullie opnieuw die momenten zoals het ook écht was.
***
Bijzondere momenten zijn er om vastgelegd te worden.

geposeerd

geposeerde newbornshoot

prachtig geposeerde foto’s van jouw pasgeboren baby

boek jouw shoot!


Geposeerd of lifestyle?

Bij een newbornshoot hebben jullie de keuze uit een geposeerde shoot of een lifestyle shoot.
De lifestyle shoot is altijd bij je thuis, een geposeerde studio kan zowel in de studio als bij je thuis plaatsvinden.

Bij een geposeerde shoot fotografeer ik de baby in zijn of haar prettigste poses. Er is veel keuze uit props, verschillende kleuren wraps & doeken en verschillende accessoires. In de studio heb je meer keuze, is de shoot bij je thuis, dan neem ik een selectie van mijn spullen mee naar jullie.

Met een lifestyle sessie fotografeer ik de alledaagse momenten. Denk hierbij aan het knuffelen, voeden en verzorgen van jullie kleintje. Dit alles in jullie eigen omgeving, zodat het mooie kinderkamertje ook op komt.
Ook in de woonkamer en op “het grote bed” kunnen we heel goed, mooie foto’s maken.

Bij beide shoots wordt er ook zeker tijd vrij gemaakt voor foto’s met jullie als trotse papa en mama . Natuurlijk worden ook de broertjes/ zusjes niet vergeten.Lifestyle

Lifestyle newbornshoot

Liefdevolle foto’s gemaakt bij jou thuis

bekijk meer
De invulling van de newbornshoot

Een newbornshoot is een speciaal moment en daarom neem ik hier graag de tijd voor. De baby bepaalt het tempo van de fotoshoot zodat alles op een rustige en natuurlijke manier verloopt. Tussendoor is er volop tijd voor een knuffel, voeding of een schone luier. Een shoot kan hierdoor soms wat langer duren. Bovendien laat ik jullie pasgeboren kindje zelf bepalen welke houding hij of zij het prettigst vindt wat de mooiste beelden van jullie baby oplevert.


***
Boek hier jouw newbornsessie


Vragen? Stel ze gerust!

De studio van ByWencke Fotografie is gesitueerd in een woonhuis. De studio bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en een mooie speeltuin voor de deur.

ByWencke Fotografie
IJzertijd 89
4906 LD Oosterhout
06-14666451
info@bywencke.nl