I feel that there is nothing more truly artistic than to love people

Na de fotoshoot, hoe gaat het nu verder?

De fotoshoot is voorbij. En nu? Ik hoor het je bijna denken.
Hopelijk vonden jullie het net zo leuk als ik het vond! Voor jullie is het nu bijna klaar en kunnen jullie terug kijken op een leuke ervaring en zijn jullie vast heel benieuwd naar het resultaat.
Nu ga ik verder aan de slag met de foto’s die zijn gemaakt, ik kies de allermooiste uit en bewerk deze voor jullie.
Maar hoe gaat het precies voor jullie verder? En hoe lang duurt het nog voordat we de foto’s gaan bekijken? Lees vooral even verder:

collage op karton
Alles op een rijtje:

* Ik ga aan de slag met het bewerken van jullie foto’s
* Binnen een week een preview
* Yay! De foto’s zijn, na ongeveer 2 weken, klaar en we maken een afspraak voor de gratis bestelsessie.
* Samen bekijken we de foto’s via een slideshow.
* We kijken we naar de verschillende mogelijkheden qua albums en jullie kiezen de kaft.
* Daarna hebben jullie nog de mogelijkheid wanddecoratie uit te kiezen. Wat zou er mooi zijn in jullie huis? Ik denk graag met jullie mee, wie weet op wat voor moois we uitkomen!
* Eventuele bestellingen kunnen worden geplaatst.
* Ik maak het album voor jullie op.
* Als het album akkoord is en eventuele nabestellingen betaald, dan plaats ik de bestelling bij mijn leveranciers.
* Als alles binnen is, nauwkeurig door mij nagekeken en goedgekeurd, pak ik het mooi in voor jullie.
* En dan is het ophalen, thuis aan de muur hangen en nog vele jaren van genieten!


JE FOTO AAN DE MUUR!
Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je foto’s op een mooie manier aan de muur te hangen.
Nu er gekozen is voor een fotoshoot en die prachtige foto’s zijn gemaakt, help ik je graag verder om een of meerdere van die foto’s op een mooie manier in je huis te presenteren.
Je foto’s zijn het waard en de mensen die erop staan al helemaal toch?! Het kan vast goedkoper dan dat ik aanbied, maar zijn ze kwalitatief ook (lang) goed? Bij ByWencke Fotografie wordt er gekozen voor professionele leveranciers om prints en wandproduct af te laten drukken. Deze leveranciers zijn vaak niet goedkoop, maar wel ontzettend goed! Samen zorgen we voor een fantastisch mooie print, in de juiste scherpe en mooie kleuren. Een product waar je jarenlang veel plezier van zult hebben!

ALBUMS!
Bij iedere reportage zit een prachtig handgemaakt album van 15 x 15cm en 12 bladzijdes.
Deze wordt door mij zelf opgemaakt en besteld. In de studio liggen een paar demo albums die je kan bekijken, zodat je weet wat je koopt. Je mag zelf uitkiezen welke kleur kaft je zou willen om je album.

Daarnaast is er ook de optie om te upgraden naar een groter en/of luxer album. Hierin zijn vele mogelijkheden. Je kan kiezen voor een cover van (kunst)leer of een foto op de cover. De albums zijn in verschillende maten & variaties verkrijgbaar.
Zelf ben ik helemaal verliefd geworden op deze albums, ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen!


BEWERKEN
Het is mijn taak om jullie de allermooiste foto’s te bezorgen en al tijdens de shoot ben ik hier bewust mee bezig. Ik kijk naar het licht, de kleuren, het poseren en nog veel meer. Ik mijn uiterste best om jullie zo mooi mogelijk vast te leggen.

Na de fotoshoot bekijk ik alle foto’s en kies ik de mooiste eruit die ik ga bewerken. Alleen die foto’s halen de galerij. Dit betekent dat ik jullie een galerij van ongeveer 30 foto’s kan laten zien (soms zijn het er wel eens een paar meer..)

Eventuele pukkeltjes, vlekjes en krasjes die tijdelijk zijn worden tijdens de bewerking verwijderd. Sproetjes, moedervlekken of littekens die bij jouw als persoon of je baby horen haal ik niet weg in de bewerking. Tenzij jullie dit aan me vragen.DE GALERIJ

Na 2 weken is het eindelijk is het zo ver… De foto’s zijn klaar!​
De afspraak voor de bestelsessie is gemaakt en we gaan er eens goed voor zitten. Onder het genot van een hapje en een drankje kijken we samen naar de foto’s. Uiteraard krijgen jullie na de bestelsessie een mailtje met een link naar de online galerij, zodat jullie er thuis nog eens vaker naar kunnen kijken en de beelden kunnen delen met anderen.

Hebben jullie nog vragen over de foto’s voor mij?
Geen probleem! App, mail of bel me.


OPMAAK VAN HET ALBUM

Nadat jullie de foto’s hebben bekeken, gaan we een keuze maken voor het album en de opmaak hiervoor maken, dat doe ik handmatig voor jullie. Hebben jullie gekozen voor een upgrade naar een luxer album? Dan krijg je een opmaak met 20 of 30 bladzijdes. Hier passen meestal alle foto’s van de fotosessie in.

In het standaard album dat bij de reportage zit past ongeveer een selectie van 10 foto’s.

Zodra het album naar wens is ga ik alles verder voor jullie regelen, maar alleen als jullie helemaal tevreden zijn.
Mocht je dingen willen aanpassen dan kan dat gewoon!

Cakesmash, 1e verjaardag

Hebben jullie nog iets besteld? Denk aan een mooie wanddecoratie of digitale bestanden en een extra album? Dan ontvangen jullie van mij een factuur om de bestelling te betalen. Ik zal dan de albums en/of fotoproducten bestellen en je de digitale fotobestanden toesturen. Liever op USB? Dat kan ook!

Zoals eerder aangegeven werk ik met leveranciers die een hoge kwaliteit handgemaakte producten leveren. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 4 – 6 weken ná betaling.
Gelukkig is het wachten het echt waard!


www.bywencke.nl

Liefdevolle fotoshoots, op jouw wensen afgestemd
info@bywencke.nl | 06-14666451