gezinsstoot, moment design
Moment Design is een techniek die niets te maken heeft met mijn foto camera, maar alles met de mensen die worden gefotografeerd. Met het doel om mensen in de juiste flow te brengen, in een staat van vrolijkheid, liefde, ontroering. Totale ontspanning, zonder erg in de camera.
Kortom: de ideale omstandigheden voor een fotoshoot.

[tg_button href="https://www.bywencke.nl/homepage-1/boek-jouw-shoot/" align="center"]Boek hier jou fotosessie [/tg_button]

De juiste sfeer creëren, door moment design fotografie

Fotograferen met deze techniek is fantastisch. Door de juiste input te leveren, verrassende vragen te stellen, creëer je een sfeer waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt. Jong en oud, alleen, of in een groep, in goede en slechte tijden.
*
Je gaat een ervaring rijker naar huis met én een goed gevoel van liefde en genegenheid voor elkaar en een album vol mooie foto’s waarin de liefde en connectie voor elkaar helemaal naar voren komt. Mensen kijken niet naar mij, maar naar elkaar. Wat ik dan zie gebeuren, móet gewoon worden vastgelegd.

Moment van plezier
Zo geef ik het ultieme moment van geluk en plezier, die daarna eindeloos opnieuw kunnen worden beleefd dankzij de foto’s die ik maak voor jou.

Tastbare herinnering

Binnen 14 dagen ontvang je van mij een galerij vol met prachtige foto’s en kies je zelf de allermooiste foto’s uit die worden gebundeld in een prachtig fotoalbum. Daaruit volgt een prachtige tastbare herinnering.

Moment design fotografie


Onlangs mocht ik zelf een moment design loveshoot meemaken… oh dat was toch zo bijzonder! Niet allen de ervaring, maar ook de foto’s. Ik koester ze nog elke dag!
We hadden geluk met de locatie en het gouden uur, het was prachtig in de duinen. Door de goede voorbereiding verliep de shoot voorspoedig en was het vooral genieten!

Graag vertel ik je er alles over in mijn blog, dus mocht je meer willen weten, lees hem hier..
*
blog lezen
*
Eigenlijk spreken de foto’s voor zich. Bij de moment design fotografie legt de fotograaf de connectie vast tussen verschillende personen en dat doen ze (ik) door het stellen van vragen, spelen van spelletjes en vooral het maken van plezier. Met het doel om leuke momenten te creëren en deze op de foto te zetten. Dit levert ook nog eens een fijne, ontspannen shoot op.
*
Een shoot als deze gun ik jou en je partner / gezin natuurlijk ook!
Stel je eens voor dat je je partner hiermee kan verassen! Dat zou leuk zijn.


Nieuwsgierig geworden of nog vragen?

  De studio van ByWencke Fotografie is gesitueerd in een woonhuis. De studio bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid.

  ByWencke Fotografie
  Vincent van Goghlaan 50
  4907 PH Oosterhout
  06-14666451
  info@bywencke.nl