In love with loveshoots

Mijn nieuwe passie… loveshoots! Ik vind het zo bijzonder dit te mogen doen, elke keer weer is het voor mij weer een nieuw avontuur. Het is zo mooi om de connectie te zien tussen 2 mensen die elkaar heel lief vinden. Mensen die helemaal hoteldebotel verliefd zijn onjuist de ik-hou-van-jou-verliefdheid. Koppels die pas bij elkaar zijn of diegene die juist al jaren samen zijn. Het is zo prachtig! Love rules!

Loveshoot, moment design
Vraag hier de welkomstbrochure aan:


Maar wat is een loveshoot eigenlijk?

Je bent vast wel eens verliefd? Of hou je zoveel van die ander dat je zo graag bij hem / haar bent en steeds maar bij elkaar wilt kruipen? Ja? Gelukkig maar!
*
De liefde hangt altijd in de lucht en hoe mooi zou het zijn om die liefde uit de lucht te plukken en voor altijd vast te leggen? Dat je op foto’s laat zien hoeveel je van elkaar houdt. Juist daar gebruiken we de loveshoot voor. Want een loveshoot is niks anders dan een fotosessie voor 2 mensen die elkaar ontzettend lief vinden en elkaar graag zien.
*
Ik beloof je dat het een ontspannen en fijne shoot zal zijn, niets poseren en er is niets engs of ongemakkelijks aan. Juist een fijn samenzijn voor 2, qualitytime met elkaar en ik ben er “toevallig” ook om foto’s van jullie te maken ;-).

Hoe dan?

Hoe kun je nu je liefde voor elkaar van de foto’s af laten spatten?

Dat kun je doen door met zijn tweeën (eigenlijk met ons drieën dus…) op een leuke locatie samen te zijn en plezier te hebben. Geheid dat dit mooie, liefdevolle foto’s oplevert.
Ik help jullie overal bij, we bereiden samen alles goed voor en ik zorg voor de ontspannen sfeer en de juiste plekjes. Jullie zorgen zelf voor die leuke (vooral lekker zittende) outfit en voor elkaar, dan komt het verder helemaal in orde!
*
Ik heb een vraag

Loveshoot, moment design
Loveshoot, moment design
Loveshoot, moment design

Romantisch, stoer of midden in de natuur?

De juiste locatie maakt het juiste plaatje verder helemaal compleet.
Ik ben heel benieuwd waar jullie voor kiezen!
Dit ontzettend leuke koppel koos voor de stoere omgeving van de stad, helemaal leuk toch?

Zo zijn er, vaak gewoon lekker in de buurt, een heleboel mooie locaties te vinden. Zoals een klein vennetje, de bloeiende heide, de duinen of het strand en wat dacht je van een oude fabriek of het bos in de herfst!
*
Je kunt ook denken aan een locatie met een emotionele waarde, zoals de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Je oude school misschien of dat leuke barretje?
*
Ik ben al enthousiast!! Ga je mee?
*
Boek hier jouw loveshoot

Loveshoot, moment design
Loveshoot, moment design
Loveshoot, moment design

Ja, speciaal voor jou!

Verliefd, verloofd, getrouwd… Het maakt niet uit in welke fase jij zit; ik fotografeer jou en je grote liefde graag.  Ik ben er voor jullie als je op zoekt bent naar een fotograaf die niet alleen mooie foto’s kan maken, maar ook zorgt voor een leuke en ontspannen ervaring voor jou en je partner? Een ervaring waarin je er echt even bent voor elkaar. Eentje die met je mee denkt en je helpt bij het plannen voor een prachtig eindresultaat; namelijk liefdevolle foto’s van jullie samen .

De investering van een loveshoot start bij €175

De investering van een loveshoot start bij €175.
Met behulp van de pakketten kan je zelf kiezen hoeveel foto’s je wilt laten maken.
*
Een fijne, ontspannen shoot speciaal op jouw wensen afgestemd.
*
Bij de shoot zit altijd een tastbare herinnering in de vorm van een prachtig fotoalbum 🖤
*
Tijdens een 1 op 1 bestelsessie, hierin bekijken we samen het eindresultaat. Ook denk ik graag met je mee, hoe de foto’s het beste tot zijn recht komen voor jou.
investering fotoshoot


Loveshoot, moment design
Vraag hier de welkomstbrochure aan:


Loveshoot, moment design
Loveshoot, moment design
Loveshoot, moment design

Loveshoot, moment design

www.bywencke.nl

Liefdevolle fotoshoots, op jouw wensen afgestemd.
info@bywencke.nl | 06-14666451