Gezin | Familie

Foto’s zijn leuk en zo waardevol! Ze leggen de tijd even stil, je kan altijd terug naar dat moment door de foto’s terug te kijken. Het is toch fanatisch dat dit kan? Even terug naar de tijd dat de kinderen nog zo klein waren, jullie nog “maar” met zijn tweetjes waren of toen de familie nog compleet was… Dat kan natuurlijk ook. Helaas weet ik dat uit eigen ervaring. Het kan zomaar anders zijn en juist dan worden alle foto’s van vóór dat moment nog zoveel waardevoller dat je zou willen dat je nog véél meer foto’s zou hebben.

 Gezins- en familieshoots plan ik het liefste op een mooie (buiten) locatie.  Daar hebben we de vrijheid om te bewegen, te ontspannen en soms zelfs een beetje gek te doen.  Alles om een gezellige tijd samen te hebben én ontspannen op de foto te staan. Niet te veel poseren, maar plezier maken.

Voor deze shoots gebruik ik de moment design techniek, via onderstaande knop lees je er alles over! Het is namelijk een hele leuke manier om op de foto te gaan en er een hele leuke ervaring van te maken!

***
vertel me meer
Shooten op locatie?

Wil je graag de shoot laten plaatsvinden op een mooie (buiten) locatie? Op een mooie plek in de stad, in de natuur, een oude kerk of de schuur van je opa? Dat kan natuurlijk ook!

Vertel me meer
familieshoot op locatie
Per gezin ga je natuurlijk ook op de foto tijdens een familiereportage.
familiereportage in de boom!
De hele familie bij elkaar! Altijd een fijn moment. Tijdens de shoot, maar ook steeds weer bij het terugkijken van de foto.
Alle kleinkinderen samen
De kleinkinderen mogen ook samen even op de foto! Je zou de ouders achter eens moeten zien...

Nieuwsgierig geworden en je hebt een vraag? Stel hem gerust!

De studio van ByWencke Fotografie is gesitueerd in een woonhuis. De studio bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en een mooie speeltuin voor de deur.

ByWencke Fotografie
IJzertijd 89
4906 LD Oosterhout
06-14666451
info@bywencke.nl