Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory...

Gezin | Familie

Foto’s zijn leuk en zo waardevol! Ze leggen de tijd even stil, je kan altijd terug naar dat moment door de foto’s terug te kijken. Het is toch fanatisch dat dit kan? Even terug naar de tijd dat de kinderen nog zo klein waren, jullie nog “maar” met zijn tweetjes waren of toen de familie nog compleet was… Dat kan natuurlijk ook. Helaas weet ik dat uit eigen ervaring. Het kan zomaar anders zijn en juist dan worden alle foto’s van vóór dat moment nog zoveel waardevoller dat je zou willen dat je nog véél meer foto’s zou hebben.

 Gezins- en familieshoots plan ik het liefste op een mooie (buiten) locatie.  Daar hebben we de vrijheid om te bewegen, te ontspannen en soms zelfs een beetje gek te doen.  Alles om een gezellige tijd samen te hebben én ontspannen op de foto te staan. Niet te veel poseren, maar plezier maken.

Voor deze shoots gebruik ik de moment design techniek, via onderstaande knop lees je er alles over! Het is namelijk een hele leuke manier om op de foto te gaan en er een hele leuke ervaring van te maken!

***
vertel me meer


Family | Life's greatest blessings. A group that dreams, laughs, plays and loves together. Those whom you can always count on. Always present. Not only in the good times. The most precious gift...

gezinfotoshoot

Shooten op locatie?

Wil je graag de shoot laten plaatsvinden op een mooie (buiten) locatie? Op een mooie plek in de stad, in de natuur, een oude kerk of de schuur van je opa? Dat kan natuurlijk ook!

Vertel me meer
familieshoot op locatie
Per gezin ga je natuurlijk ook op de foto tijdens een familiereportage.
familiereportage in de boom!
De hele familie bij elkaar! Altijd een fijn moment. Tijdens de shoot, maar ook steeds weer bij het terugkijken van de foto.
Alle kleinkinderen samen
De kleinkinderen mogen ook samen even op de foto! Je zou de ouders achter eens moeten zien...


investering fotoshoot
Fotograaf Wencke
investering fotoshoot

www.bywencke.nl

Liefdevolle fotoshoots, op jouw wensen afgestemd
info@bywencke.nl | 06-14666451