When we have each other, we have everything…

Gezin & Familie

Als geen ander weet ik hoe leuk gezins- en familiefoto’s zijn, maar ook hoe belangrijk het is om deze te hebben. Niet alleen in je telefoon, maar ook om dagelijks naar te kijken, bijvoorbeeld door middel van een mooie afdruk aan de muur of een mooi fotoalbum om regelmatig in te kijken.

Foto’s zijn leuk en zo waardevol! Ze leggen de tijd even stil, je kan altijd terug naar dat moment door de foto’s terug te kijken. Het is toch fanatisch dat dit kan? Even terug naar de tijd dat de kinderen nog zo klein waren, jullie nog “maar” met zijn tweetjes waren of toen de familie nog compleet was… Dat kan natuurlijk ook. Helaas weet ik dat uit eigen ervaring. Het kan zomaar anders zijn en juist dan worden alle foto’s van vóór dat moment nog zoveel waardevoller dat je zou willen dat je nog véél meer foto’s zou hebben.

 Gezins- en familieshoots plan ik het liefste op een mooie (buiten) locatie.  Daar hebben we de vrijheid om te bewegen, te ontspannen en soms zelfs een beetje gek te doen.  Alles om een gezellige tijd samen te hebben én ontspannen op de foto te staan. Niet te veel poseren, maar plezier maken.

Voor deze shoots gebruik ik de moment design techniek, lees er er hier alles over of boek gelijk jou shoot!

***

Ik lees graag verder

Ja, ik boek een shoot