FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je na het rondneuzen op mijn site, nog een vraag? Voel je vrij om contact met me op te nemen. Misschien staat deze vraag hieronder er ook wel bij. Lees gerust door de vragen heen, zo worden er misschien nog wel meer vragen beantwoord. Zonder dat je wist, dat je deze vraag had.

Je kan een fotoshoot reserveren door het contactformulier op de website in te vullen. Je komt hem op veel plekken tegen. Na het invullen van het formulier neem ik via de mail of telefoon contact met je op. Je kan me ook even bellen, dan spreken we gelijk alles door en spreken we direct een datum af voor de fotosessie.

Je betaald de fotoshoot ongeveer een week voorafgaand aan de dag dat deze zal plaatsvinden. Boek je ver van tevoren je shoot, dan vraag ik om een aanbetaling. Je ontvangt hiervoor een factuur die je via de bank kan overmaken.

Bij een fotoreportage van ByWencke Fotografie zitten de opnamekosten, 5 digitale fotobestanden en een album van 15×15 cm.

Producten als fotoafdrukken, wanddecoratie, albums en digitale bestanden kan je na de shoot nog aanschaffen via de gratis bestelsessie. De kosten hiervan komen er nog bij en zijn niet inbegrepen bij de shootprijs. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan eens een kijkje op de …..


* Ik hoef geen album, kan ik dan korting krijgen op de fotoshoot?
Nee. Het is niet mogelijk om het album in te wisselen voor korting of een ander product. Iedere fotoshoot is inclusief een standaard album van 15×15 cm met 6 spreads. Door de fotoshoot mét album te leveren is het voor mij ook mogelijk om de shoot tegen een laag btw-tarief te factureren. Zonder album zou ik het hogere btw-tarief aan je door moeten berekenen, waardoor je meer kwijt zou zijn dan met een album. Dus met album is én veel waardevoller en ook nog eens voordeliger. Yay!

Het is wél mogelijk om een upgrade te doen naar een groter album