cakesmash | fruitshoot

Cakesmash

Feest, vieze handjes en taart

Je kindje is al bijna 1 jaar! De tijd is snel gegaan, tijd om dit heugelijke feit te vieren met een vrolijke fotoshoot!


Wat is een cakesmash fotoshoot

Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes. Bij een cakemash fotoshoot mag het allemaal! Het is ook juist de bedoeling. Je kindje, mag lekker snoepen en spelen met de prachtige taart.

Een cakesmash is een leuke manier om de eerste 1e verjaardag van jullie kindje te vieren, deze is al zo speciaal! In een vrolijke setting maken we de allerleukste foto’s met een taart als hoofdonderdeel.
Eerst maken we enkele foto’s van jullie bijna jarige in de setting, maar zonder taart. Na een paar foto’s zetten we de taart erbij in de setting en dan mag er lekker gespeeld en gesnoept worden. Dit levert vaak erg aandoenlijke plaatjes op!

Je kan de shoot zelfs aanvullen met een aansluitend een lekker badje om weer schoon te spoelen. Lekker spetteren en spelen met de zeepbellen.

***
Boek hier jouw cakesmash

Fruitshoot

warm bad, fruit en nog meer vrolijk gekleurd fruit!

Dit is een andere leuke manier om een feestje te maken van de eerste verjaardag van jou kindje.


Wat is een fruitshoot

Jummie! Fruit…

Een fruitshoot is een heel leuk & gezond alternatief en voor de wat bekendere cakesmash shoot. Ik ben er dol op en wordt altijd zo blij als ik de kindjes zo zie genieten.
Bij beide shoots staat het plezier voorop, het snoepen, spetteren, kledderen en met de handjes eten.
In deze variant zit je kindje in een lekker badje, samen met het gewenste verse fruit, waar je kindje lekker van kan eten. Dit levert heerlijke foto’s op!

***
Boek hier jouw fruitshoot

De invulling van de cakesmash | fruitshoot

Een cakesmash | fruitshoot vind altijd plaats in mijn daglicht studio en duurt ongeveer 45 minuten. Soms wat langer, soms zijn we wat sneller klaar. Hierin volg ik het ritme van jou kindje. De ene houdt het wat langer vol, dan het andere kindje.
***
De kleuren, taart, het fruit en setting voor de shoot verzinnen en regel ik graag samen met jou. Zodat het een unieke shoot wordt voor jou kindje en haar/zijn verjaardag. Er is veel mogelijk, maar niet alles natuurlijk ;-). In overleg komen we er ongetwijfeld uit.
De outfit voor je bijna jarige, regel je zelf en neem je mee naar de studio. Ook hierin denk ik graag met je mee. Er zijn een heleboel leuke winkeltjes met de meest schattige of stoere outfitjes. Het leuke is dat je dit dus van jezelf blijft en jou kindje dit nog veel vaker kan dragen.
***

Een blijvende herinnering!❤️
Bij de shoot ontvangen jullie een prachtig album van 15 x 15 cm, met 6 spreads en maak ik voor jullie een mooie uitnodiging voor het eerste verjaardagsfeest.
***
Ons kindje heeft een allergie, wat nu?
Dit is geen probleem! Laat dit even op voorhand weten zodat we samen kunnen overleggen wat de mogelijkheden zijn. Onze taarten worden gemaakt in samenwerking met een professionele taartenbakster. Erica is gespecialiseerd in het maken van taarten voor kinderen met verschillende soorten allergie.
Allergie voor bepaalde soorten fruit? Dan gebruiken we iets anders.
Geef het altijd goed aan, ook bij twijfel!
***
Hoe kunnen jullie zich voorbereiden op de sessie…
Voorafgaand aan de sessie ontvangen jullie van mij een uitgebreide mail over hoe ik werk tijdens de shoot, hoe jullie je kindjes kunnen voorbereiden. Hiermee probeer ik jullie vooraf zo goed mogelijk te informeren. Het is voor mij heel belangrijk dat jullie naast mooie foto’s, ook een fijne ervaring hebben tijdens de sessie.
***
Wanneer kunnen jullie best reserveren…
Neem ongeveer een 3-4 maanden voor de eerste verjaardag contact op en plan jullie Cake smash ongeveer 2 maanden voor de verjaardag van jullie kindje in. Zo hebben jullie de uitnodiging ruim op tijd.

Hip hip Hurray!

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je een vraag?

De studio van ByWencke Fotografie is gesitueerd in een woonhuis. De studio bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en een mooie speeltuin voor de deur.

ByWencke Fotografie
IJzertijd 89
4906 LD Oosterhout
06-14666451
info@bywencke.nl