Isn't it funny how day by day nothing changes, but when you look back everything is different...

baby | sitter | kind shoot

Wie wil dat nu niet? Foto’s van je mooie, lieve baby?
Dat kan natuurlijk altijd en op elke leeftijd. Mocht een newborn niet gelukt zijn of vond je dat (toen) niet zo leuk? Geen probleem.. je baby fotograferen kan nog steeds!

Met een lifestyle baby fotoshoot kun je elke leeftijd van de baby heel mooi vastleggen!
Want in het eerste jaar groeien babies super snel. Ze bereiken veel verschillende mijlpalen zoals teruglachen, omdraaien, kruipen, zitten, optrekken, brabbelen etc.
Samengevat allemaal mooie momenten om vast te leggen met een baby fotoshoot.

Natuurlijk maken we babyfoto’s van jullie kindje alleen. Maar foto’s van jullie als gezin en mama/papa/zus/broer met de baby mogen niet ontbreken. Op die manier kan jullie kind later terugzien hoe geliefd hij/zij is geweest, hoe mama en papa van hem/haar hebben genoten en hoe jullie als familie samen hebben geleefd.

babyshoot


Thuis, in de studio of buiten?

Ik fotografeer altijd op één locatie. Als babies jonger dan 6 maanden zijn, is het fijn om de babyfoto’s in een meer ‘huiselijke’ sfeer bij jullie thuis te maken. De babies zijn dan in hun vertrouwde omgeving en daardoor sneller gewend aan de camera. Ze durven dan ook meer te ontdekken dan dat ze in een ‘vreemde’ omgeving zouden doen.
***
Als je kindje kan zitten, is een sittershoot in de studio ook een hele leuke optie! We kunnen dan jou kleintje in al zijn/haar schoonheid en typische babykenmerken goed tot zijn recht laten komen. Het is daar prikkelarm, veilig en behaaglijk.
***
Als het weer warm buiten is en de baby ouder dan 6 maanden is, is het ook leuk om de baby fotoshoot buiten te doen. Dan hoeft de baby niet zo dikke kleding aan waardoor we meer van hem/haar zien. Babies zijn met die leeftijd ook mobieler en vinden het leuk om veel dingen buiten te zien en te ontdekken.

babyshoot

Mijn kindje is (al lang...) geen baby meer

Niet alleen alles je kinderen klein zijn is het leuk om foto’s van ze te hebben. Dit is natuurlijk op elke leeftijd zo. Voor je het weet zijn ze alweer groter gegroeid! Elke leeftijd van je kind is leuk, een schattige newborn, een eigenwijze 2- jarige, die nieuwsgierige kleuter en opstandige puber. Heerlijk toch!
***
Zijn jullie kinderen al ouder? Dan kan je beslissen voor studio foto’s of om foto’s te laten maken op een mooie buitenlocatie. De shoot duurt ongeveer een uur, maar ik kijk niet op de klok tijdens een fotoshoot… Bij de ene shoot zijn we in een half uurtje klaar, bij de andere zijn we wat langer bezig. Kinderen zijn geen robots, dus we houden onze verwachtingen reëel.

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je een vraag?

ik wil meer weten


Wil je graag de shoot laten plaatsvinden op een mooie (buiten) locatie? Op een mooie plek in de stad, in de natuur, een oude kerk of de schuur van je opa? Dat kan natuurlijk ook!
Ik ben er dol op en graag met jou op zoek naar de leukste plekjes in de buurt. Deze plekjes kunnen wisselen per seizoen. In de herfst is het prachtig in het bos en in de lente zoek ik graag een veld met fluitenkruid, korenbloemen of klaprozen. Een shoot op een bloembollenveld staat erg hoog op mijn wensen lijstje! Misschien met jou?

Ik reis gerust met je mee voor een fotoreportage op het strand of in de duinen. Of naar de mooie tuin van jou familielid.
Rondom Oosterhout is ook veel moois vinden.
Wat dacht je van het bos bij Surea, de polder tussen Oosterhout en Raamsdonksveer of de oude stad van Breda?

Waar gaan wij samen heen?

dat klinkt leuk!

Heb je een vraag of wil je graag een shoot boeken?

  De studio van ByWencke Fotografie is gesitueerd in een woonhuis. De studio bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

  ByWencke Fotografie
  Vincent van Goghlaan 50
  4907 PH Oosterhout
  06-14666451
  info@bywencke.nl


  investering fotoshoot
  investering fotoshoot

  www.bywencke.nl

  Liefdevolle fotoshoots, op jouw wensen afgestemd
  info@bywencke.nl | 06-14666451