By Wencke Fotografie

Welkom op de site van ByWencke Fotografie! Wat leuk dat je er bent!
ByWencke Fotografie is de fotograaf van het gezin. Gespecialiseerd in het vastleggen van jouw speciale momenten, van bolle buik tot newbornfotografie en ontspannen gezin & familiefotoshoots.
***
“We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone”

signature

WIE IK BEN?

Professioneel, geduldig en vertrouwd
***
Ik ben Wencke, het gezicht achter ByWencke Fotografie.
Een fotograaf voor jou, die samen met jou je kostbare momenten voor altijd voor je vastlegt. Het is mijn missie om voor jou liefdevolle, tijdloze foto’s te maken van de allerliefste om jou heen. Zodat deze mooie herinneringen en bijpassende verhalen nooit verloren zullen gaan.
***
…because every picture tells a story…


Mijn filosofie...

Ik ben fotograaf voor jou, die samen met jou je kostbare momenten voor altijd voor je vastlegt. Het is mijn missie om voor jou liefdevolle, tijdloze foto’s te maken van de allerliefste om jou heen. Zodat deze mooie herinneringen en bijpassende verhalen nooit verloren zullen gaan.
***
“You put a camera in my hand, I want to get close to people. Not physically close, emotionally close, all of it…
It’s part of the process. It’s a very weird thing being a photographer.”


Sitters

Kind

Gezin & Familie

Zwanger

Newborn

Bijna 1 jaar!

Moment design

Moment design fotografie, wat is dat?

Wat is dat dan, vraag je je vast af!

Herkenbaar, want dat had ik ook toen ik er voor het eerst over hoorde. Inmiddels ben ik (bijna) een opgeleid en gecertificeerd moment design fotograaf en vertel ik je er graag over!
Moment Design is dé methode om op een ongedwongen, pure en oprechte manier de onderlinge band van mensen vast te leggen. Het benadrukt hoe mooi en waardevol het hebben van een relatie is. Of dat nu met je vader, moeder, kind, vriendin, geliefde of jezelf is. De puurheid en oprechtheid van de relatie wordt vastgelegd met professionele foto’s.
Moment Design draait niet om poseren. Samen met mij, ga je op ontdekkingstocht naar mooie herinneringen, belangrijke momenten en geliefde personen. Jij krijgt de ruimte om jezelf te laten zien aan de mensen waar je van houdt. Met een oprechte lach; Een echte verliefde blik; En soms met een echte traan. Al deze kostbare momenten worden voor je vastgelegd. Een waardevolle herinnering waaruit blijkt hoe bijzonder jouw leven is.

.
.
.
Die foto’s wil ik wel zien


Lifestyle

Lifestyle fotografie, wat is dat?

Foto’s uit het dagelijkse leven, lekker bij je thuis.

Lifestyle fotografie, een manier van fotografie dat steeds populairder lijkt te worden. Dat is ook niet zo vreemd eigenlijk, want het is ook een hele leuke manier om je dagelijkse leven vast te laten leggen. Op een ongedwongen, pure en oprechte manier, gewoon zoals het is.
Bij lifestyle fotografie gaat het erom dat er een reportage wordt gemaakt van hoe het in het dagelijkse leven aan toe gaat. Bij een “lifestyle newborn fotoshoot” gaat het er dus om dat er wordt gefotografeerd in de eigen omgeving, lekker bij je thuis. In het (nieuwe) babykamertje, op het grote bed en lekker op de bank. Ongedwongen en ontspannen. Ik als fotograaf geef natuurlijk wel aanwijzingen, zodat het beeld zo mooi mogelijk overkomt. Enkele foto’s waarbij iedereen naar de camera kijkt en lacht (of een tong uit steekt of boos kijkt) zijn natuurlijk ook altijd leuk, maar het hoofddoel bij lifestyle fotografie, is toch het vangen van de emoties en liefde.
Lifestyle- fotografie kan worden toegepast in vele situaties. Een newbornshoot kan heel goed in je eigen huis, maar dat kan natuurlijk ook als je nog zwanger bent. Zo heb je een 2 shoots die heel goed bij elkaar passen en op elkaar aansluiten. Een reportage samen met je partner of met een familielid kan natuurlijk ook. Soms gewoon een dag uit je leven of juist om een bijzondere reden, denk bijvoorbeeld aan een aanzoek, samenwonen of een zieke in het gezin.
Spontaan & ongedwongen, met emotie, een weergave van de werkelijkheid, daar gaat het juist om bij lifestyle fotografie. Jezelf zijn, samen zijn met de mensen waarvan je houdt, terwijl ik af en toe een beetje regisseer levert een mooie weergave op van jouw leven.
Dát is precies wat ik zo leuk vind aan lifestyle fotografie. Het vastleggen van de connectie en de liefde.

bekijk de foto’sPRIJZEN

De prijs van elke fotoshoot bij ByWencke Fotografie bedraagt 145 euro of 195 euro.
Deze kosten staan voor de tijd, gezelligheid, gebruik materiaal, kennis, creativiteit, een minialbum & service van ByWencke Fotografie.
Bij alle reportages ontvang je een minialbum met 12 bladzijden van 15×15 cm en 5 digitale fotobestanden.
Dit bedrag is exclusief verdere digitale bestanden of aanvullende producten & wallart.

prijzen fotoshoots
prijzen fotoshoots
combinatie

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je een vraag?

De studio van ByWencke Fotografie is gesitueerd in een woonhuis. De studio bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en een mooie speeltuin voor de deur.

ByWencke Fotografie
IJzertijd 89
4906 LD Oosterhout
06-14666451
info@bywencke.nl


Brochure opvragen