• Wat een pret!

We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone

Welkom!

Wat leuk dat je er bent!
Welkom op de site van ByWencke fotografie.
***
ByWencke Fotografie is de fotograaf van het gezin.
Gespecialiseerd in het vastleggen van jouw speciale momenten, van loveshoot tot bolle buik en van newbornfotografie tot een fijne familie fotoreportage.
We gaan altijd voor een speelse, ontspannen shoot waar iedereen zichzelf mag zijn.

Het is mijn missie om voor jou liefdevolle, tijdloze foto’s te maken van jou en de mensen om je heen. Zodat deze herinneringen en bijpassende verhalen nooit verloren zullen gaan.

Wil je meer informatie of een kennismaking?
App, mail of bel me gerust!
***
ByWencke Fotografie
IJzertijd 89
4906 LD Oosterhout
0614666451
info@bywencke.nl

Lees meer over Wencke


“You put a camera in my hand, I want to get close to people. Not physically close, emotionally close, all of its…
It’s part of the process. It’s a very weird thing being a photographer.”

***

Boek hier jouw fotosessie of stel je vraag

Moment design

Moment Design fotografie, wat is dat?

Wat is dat dan, vraag je je vast af!
Herkenbaar! Want dat had ik ook toen ik er voor het eerst over hoorde. Inmiddels ben ik (bijna) een opgeleid en gecertificeerd Moment Design fotograaf en vertel ik je er graag over!

Moment Design is de methode om op een ongedwongen, pure en oprechte manier de onderlinge band van mensen vast te leggen. Het benadrukt hoe mooi en waardevol het hebben van een relatie is. Of dat nu met je vader, moeder, kind, vriendin, geliefde of jezelf is. De puurheid en oprechtheid van de relatie wordt vastgelegd met professionele foto’s.

Moment design draait niet om poseren. Samen met mij, ga je op ontdekkingstocht naar mooie herinneringen, belangrijke momenten en geliefde personen. Jij krijgt de ruimte om jezelf te laten zien aan de mensen waar je van houdt. Met een oprechte lach, een echte verliefde blik en soms met een echte traan. Al deze kostbare momenten worden voor je vastgelegd en gebundeld in een mooi album. Een waardevolle herinnering waaruit blijkt hoe bijzonder jouw leven is.

Die foto’s wil ik wel zien


Lifestyle

Lifestyle fotografie, wat is dat?

Foto’s uit het dagelijkste leven, lekker bij je thuis.
Lifestyle fotografie, een manier van fotografie dat steeds populairder lijkt te worden. Dat is ook niet zo vreemd eigenlijk, want het is ook een hele leuke manier om je dagelijkse leven vast te laten leggen. Op een ongedwongen, pure en oprechte manier, gewoon zoals het is.

Bij lifestyle fotografie gaat het erom dat er een reportage wordt gemaakt van hoe het in het dagelijkse leven aan toe gaat. Dat kan gaan tot samen koekjes bakken, knuffelen, voorlezen of samen spelen.

bekijk de foto’sNieuwsgierig geworden of nog vragen? Stel ze me gerust, daar ben ik voor!

www.bywencke.nl

Liefdevolle fotoshoots, op jouw wensen afgestemd
info@bywencke.nl | 06-14666451