Hangt die oude foto nu nog steeds aan de muur, we moeten nu écht eens een nieuwe laten maken!

Eigenlijk wil je geen moment van je gezin of familie missen, maar die foto’s…die schieten er vaak bij in. Daar kan ik verandering in brengen. Als fotograaf en voormalig kinderoefentherapeut doe ik niets liever dan jouw dierbaren op de foto zetten. Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van jouw speciale momenten, van loveshoot tot bolle buik en van newborn fotografie tot een fijne familie fotoreportage.

Bekijk de mogelijkheden


Newborn

Bijna 1 jaar!

Sitters

Kind

Gezin & Familie

Zwanger

Say cheese!

Je herkent het vast wel, de ongemakkelijke pose en het geforceerde “cheeeeesseee”, kinderen die weglopen op van de foto of net dat gekke gezicht trekken…. Dit klinkt niet echt als een ontspannende fotoshoot, maar meer op een frusterende ervaring met een hoop beloftes (“Nog 1 foto en dan krijg je wat lekkers…”), klotsende oksels, frustratie… 
Verre van ideaal… 

Wat nou als ik vertel dat het ook anders kan, niet geposeerd, geen “cheeeeesssse” en kinderen die geen zin hebben of niet mee willen werken? 

Stel je eens voor dat je het gewoon gezellig is, ontspannen en eigenlijk een uurtje quality time met je eigen gezin / familie. Lol maken, gek doen en daarbij leuk op de foto staan! Geen geposeerde statieportreten, maar foto’s waarbij de gezelligheid vanaf spat, je de connectie en de liefde ziet. Juist dat willen we toch? 

Als voormalig kinderoefentherapeut heb ik de connectie met kinderen zo gevonden, als de kinderen het fijn hebben is dat heel ontspannend voor de ouders. Is er tijd en ruimte voor gekkigheid, spelletjes en leuke vragen & opdrachten. 

  • Wat een pret!

We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone

Wil je meer informatie of een kennismaking?
App, mail of bel me gerust!
***
ByWencke Fotografie
IJzertijd 89
4906 LD Oosterhout
0614666451
info@bywencke.nl

Lees meer over Wencke


“You put a camera in my hand, I want to get close to people. Not physically close, emotionally close, all of its…
It’s part of the process. It’s a very weird thing being a photographer.”

***

Boek hier jouw fotosessie of stel je vraag

Moment design

Moment Design fotografie, wat is dat?

Wat is dat dan, vraag je je vast af!
Herkenbaar! Want dat had ik ook toen ik er voor het eerst over hoorde. Inmiddels ben ik (bijna) een opgeleid en gecertificeerd Moment Design fotograaf en vertel ik je er graag over!

Moment Design is de methode om op een ongedwongen, pure en oprechte manier de onderlinge band van mensen vast te leggen. Het benadrukt hoe mooi en waardevol het hebben van een relatie is. Of dat nu met je vader, moeder, kind, vriendin, geliefde of jezelf is. De puurheid en oprechtheid van de relatie wordt vastgelegd met professionele foto’s.

Moment design draait niet om poseren. Samen met mij, ga je op ontdekkingstocht naar mooie herinneringen, belangrijke momenten en geliefde personen. Jij krijgt de ruimte om jezelf te laten zien aan de mensen waar je van houdt. Met een oprechte lach, een echte verliefde blik en soms met een echte traan. Al deze kostbare momenten worden voor je vastgelegd en gebundeld in een mooi album. Een waardevolle herinnering waaruit blijkt hoe bijzonder jouw leven is.

Die foto’s wil ik wel zien


Lifestyle

Lifestyle fotografie, wat is dat?

Foto’s uit het dagelijkste leven, lekker bij je thuis.
Lifestyle fotografie, een manier van fotografie dat steeds populairder lijkt te worden. Dat is ook niet zo vreemd eigenlijk, want het is ook een hele leuke manier om je dagelijkse leven vast te laten leggen. Op een ongedwongen, pure en oprechte manier, gewoon zoals het is.

Bij lifestyle fotografie gaat het erom dat er een reportage wordt gemaakt van hoe het in het dagelijkse leven aan toe gaat. Dat kan gaan tot samen koekjes bakken, knuffelen, voorlezen of samen spelen.

bekijk de foto’s


Nieuwsgierig geworden of nog vragen? Stel ze me gerust, daar ben ik voor!

www.bywencke.nl

Liefdevolle fotoshoots, op jouw wensen afgestemd
info@bywencke.nl | 06-14666451