Hangt die oude foto nu nog steeds aan de muur, we moeten nu écht eens een nieuwe laten maken!

kindershoot, moment design

ByWencke

Eigenlijk wil je geen moment van kinderen, je gezin én je familie missen, maar die foto’s…die schieten er vaak bij in. Daar kan ik verandering in brengen. Als kinderfotograaf & familie fotograaf en voormalig kinderoefentherapeut doe ik niets liever dan jouw dierbaren op de foto zetten.
Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van jouw kinderen, lekker buiten, spelend in het zand, klimmend in die boom of knuffelend met jou als (groot)ouder.

Dit soort momenten zijn het meer dan waard om vast leggen.
Van bolle buik en newborn fotografie tot een fijne familie fotoreportage.

Graag ga ik voor fotoshoots naar een mooie locatie in Oosterhout NB. Ik neem je mee naar de mooiste plekjes in en rondom deze mooie stad. Oosterhout ligt in een bosrijke omgeving, met prachtige zandvlaktes, perfect voor een mooie fotoshoot.

Gespecialiseerd in kinderfotografie


Sitters

Newborn

Zwanger

Gezin & Familie

Kind

Bijna 1 jaar!

Say cheese!

Je herkent het vast wel, de ongemakkelijke pose en het geforceerde “cheeeeesseee”, kinderen die weglopen op van de foto of net dat gekke gezicht trekken…. Met als gevolg geen ontspannen fotoshoot, maar een vervelende ervaring met een hoop beloftes (“Nog 1 foto en dan krijg je wat lekkers…”), klotsende oksels, frustratie… Verre van ideaal… 
*
Wat nou als ik vertel dat het ook anders kan, niet geposeerd, geen “cheeeeesssse” en kinderen die geen zin hebben of niet mee willen werken? 

Quality time...

Stel je eens voor dat je het gewoon gezellig is, ontspannen en eigenlijk een uurtje quality time met je eigen gezin / familie. Lol maken, gek doen en daarbij leuk op de foto staan! Geen geposeerde statieportreten, maar foto’s waarbij de gezelligheid vanaf spat, je de connectie en de liefde ziet. Juist dat willen we toch? 
*
Als voormalig kinderoefentherapeut heb ik de connectie met kinderen zo gevonden, als de kinderen het fijn hebben is dat heel ontspannend voor de ouders. Daardoor is er tijd en ruimte voor gekkigheid, spelletjes en leuke vragen & opdrachten. 

Moment design

Hoe ga ik te werk? Door middel van de moment design techniek!

Moment Design is een techniek die niets te maken heeft met mijn foto camera, maar alles met de mensen die worden gefotografeerd. Met het doel om mensen in de juiste flow te brengen. Een staat van vrolijkheid, liefde, ontroering. Totale ontspanning, zonder erg in de camera. Kortom: de ideale omstandigheden voor een fotoshoot.

Fotograferen met deze techniek is fantastisch. Door de juiste input te leveren, verrassende vragen te stellen, creëer je een sfeer waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt. Jong en oud, alleen, of in een groep, in goede en slechte tijden.

Je gaat een ervaring rijker naar huis met én een goed gevoel van liefde en genegenheid voor elkaar en een album vol mooie foto’s waarin de liefde en connectie voor elkaar helemaal naar voren komt. Mensen kijken niet naar mij, maar naar elkaar. Wat ik dan zie gebeuren, móet gewoon worden vastgelegd.

Zo geef ik het ultieme moment van geluk en plezier, die daarna eindeloos opnieuw kunnen worden beleefd dankzij de foto’s die ik maak voor jou.

Binnen 14 dagen ontvang je van mij een galerij vol met prachtige foto’s en kies je zelf de allermooiste foto’s uit die worden gebundeld in een prachtig fotoalbum. Daaruit volgt een prachtige tastbare herinnering.

Die foto’s wil ik wel zien


Wil je meer informatie of een kennismaking?
App, mail of bel me gerust!
***
ByWencke Fotografie
Vincent van Goghlaan 50
4907 PH Oosterhout
0614666451
info@bywencke.nl

Lees meer over Wencke


“You put a camera in my hand, I want to get close to people. Not physically close, emotionally close, all of its…
It’s part of the process. It’s a very weird thing being a photographer.”

***
Ik heb een vraag

 • Wat een pret!

Nieuwsgierig geworden of nog vragen? Stel ze me gerust, daar ben ik voor!

  De studio van ByWencke Fotografie is gesitueerd in een woonhuis. De studio bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

  ByWencke Fotografie
  Vincent van Goghlaan 50
  4907 PH Oosterhout
  06-14666451
  info@bywencke.nl


  We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone

  www.bywencke.nl

  Liefdevolle fotoshoots, op jouw wensen afgestemd
  info@bywencke.nl | 06-14666451

  Baby on the way  Test producten

  Hieronder info