Werkwijze

Hoe gaan we het doen?

Al mijn fotosessie’s beginnen met een afspraak. Zo hebben we altijd  voldoende tijd om tot een mooie fotoshoot te komen. Voorafgaand aan de fotoshoot wil ik graag van je weten wat je wensen  en ideeën zijn. Zo kan ik die foto maken die jij graag zou willen hebben.

Waar?

Dit ligt er maar net aan wat jouw wensen zijn.  We kunnen foto’s maken in de studio of op een mooie (buiten)locatie. Voor een newbornshoot kom ik graag bij je thuis, zodat het voor de pasgeborene zo rustig mogelijk verloopt, dit kan uiteraard ook in de studio.   In de studio is ruimte voor groepen tot ongeveer 8 personen. Wilt u een fotosessie met een grotere groep, dan kan dat of bij u op een locatie, of op een andere (buiten) locatie.  Voor die (buiten)locatie kunnen we samen op zoek naar een plek die aan uw wensen voldoet.

En dan?

Een paar dagen na de fotosessie ontvang je een selectie van de mooiste beelden. Hieruit kun je de beelden selecteren die je zou willen bestellen. Bedenk hierbij ook in welk formaat, uitvoering (mat, glans, zwart/wit, sepia) en op welk materiaal (fotopapier, canvas, plexiglas, hout, aluminium er is van alles mogelijk!) u de foto’s zou willen ontvangen. Wanneer u de keuze gemaakt heeft mailt u alle benodigde informatie naarinfo@www.bywencke.nl, zodat het resultaat uitgewerkt kan worden.

Afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bespreken wat ik voor jou kan doen. Samen komen we daar uit! Kortom overleg, bespreek, brainstorm…samen met mij…en we maken een prachtige serie foto’s!