Foto

Lifestyle fotografie

Lifestyle fotografie, een manier van fotografie dat steeds populairder lijkt te worden. Dat is ook niet zo vreemd eigenlijk, want het is ook een hele leuke manier om je dagelijkse leven vast te laten leggen. Op een ongedwongen, pure en oprechte manier, gewoon zoals het is.

Bij lifestyle fotografie gaat het erom dat er een reportage wordt gemaakt van hoe het in het dagelijkse leven aan toe gaat. Bij een “lifestyle newborn fotoshoot” gaat het er dus om dat er wordt gefotografeerd in de eigen omgeving, lekker bij je thuis. In het (nieuwe) babykamertje, op het grote bed en lekker op de bank. Ongedwongen en ontspannen. Ik als fotograaf geef natuurlijk wel aanwijzingen, zodat het beeld zo mooi mogelijk overkomt. Enkele foto’s waarbij iedereen naar de camera kijkt en lacht (of een tong uit steekt of boos kijkt) zijn natuurlijk ook altijd leuk, maar het hoofddoel bij lifestyle fotografie, is toch het vangen van de emoties en liefde.

Lifestyle- fotografie kan worden toegepast in vele situaties. Een newbornshoot kan heel goed in je eigen huis, maar dat kan natuurlijk ook als je nog zwanger bent. Zo heb je een 2 shoots die heel goed bij elkaar passen en op elkaar aansluiten.
Een reportage samen met je partner of met een familielid kan natuurlijk ook. Soms gewoon een dag uit je leven of juist om een bijzondere reden, denk bijvoorbeeld aan een aanzoek, samenwonen of een zieke in het gezin.

Spontaan & ongedwongen, met emotie, een weergave van de werkelijkheid, daar gaat het juist om bij lifestyle fotografie. Jezelf zijn, samen zijn met de mensen waarvan je houdt, terwijl ik af en toe een beetje regisseer levert een mooie weergave op van jouw leven.
Dát is precies wat ik zo leuk vind aan lifestyle fotografie. Het vastleggen van de connectie en de liefde.


Keep in touch!

Ik vind het fijn om laagdrempelig bereikbaar te zijn voor jullie.
Blijf niet zitten met vragen, maar stel ze!
***
IJzertijd 89
4907 MK Oosterhout
06-14666451
info@bywencke.nl
Boek nu jouw lifestyle fotoshoot!

Doe hier jou aanvraag voor een fotoshoot

Wat leuk dat je een fotoshoot bij me wil boeken! Via dit formulier kun je aangeven wat voor shoot je zou willen boeken en wat je wensen zijn. Ook kan je, je de voorkeursdagen alvast aan me doorgeven. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om alle details goed met je af te spreken.

Ik kijk er nu al naar uit.

***